OM OSS

ELVA Hållbara AB* startades upp igen 2020 efter fem års vila. För oss, Erik & Laura Vidje, är ELVA plattformen för bl.a. kunskapsspridning. Vi brinner både för hållbara lösningar, cirkulär ekonomi och hälsosamt byggande - och genom fyra år av (privat) självbygge har vi kunnat använda våra teoretiska kunskaper på ett praktiskt sätt i Rundbalshuset.

Vi delar gärna med oss av det vi har lärt oss, och lär oss i framtiden. Så hör gärna av dig, eller läs mer om Rundbalshuset eller Lauras konsulttjänster här på vår hemsida.

*ELVA står för 'Erik & Laura Vidje Aktivt hållbara'

Erik och Laura Vidje av Hållbara AB

Laura Vidje

Laura har en MSc inom hållbar stadsutveckling och en bachelor inom miljöplanering och landskapsarkitektur från Technische Universität Berlin. Hon är VD på ELVA Hållbara AB. Läs mer om Laura här.

Epost: laura (at) elvahallbara.se

Erik Vidje

Erik har en MSc i samhällsplanering/regional utveckling och en bachelor inom kulturgeografi från Umeå Universitet. Han arbetar idag som samhällsplanerare på AFRY. Han är vice VD på ELVA Hållbara AB.

Epost: erik (at) elvahallbara.se

 

Kontakt

Vill du boka en föreläsning, guidning eller rådgivning inom cirkulär ekonomi eller hållbart byggande, hör gärna av dig till oss via mail eller kontaktformuläret här.