Onlineföreläsning

kr300 inkl. moms

Vi har producerat en digital föreläsning om Rundbalshuset av hög kvalitet med mycket information om hållbara lösningar som vi har valt – den är för alla som är intresserade att följa byggprocessen och för den som går i egna byggtankar – stora eller små.

Pris 300 kr

Kategori:

I själva videon kan du direkt hoppa fram till önskade temaområden,t.ex. lera, jordkällare, vvs & el, energi, åtberuk mfl. Föreläsningen är både informativt där vi beskriver genomförandet av olika moment, och du kan får se många detaljer som vi har filmat själv under byggprocessen!

Du få också tillgång till några referenser såsom länk till exjobbet om husets el-energiförbrukningen och andra intressanta länkar för ekobygg.

Vi hoppas du kan lära dig något nytt från föreläsningen och kanske vill testa något i ditt eget byggprojekt, smått eller stort.

Vi planerade vårt hus i 3 år, och har i 4 år byggt det i privat regi. Under tiden har vi föreläst i många olika sammanhang t.ex i Bygården och Arkitekthögskolan - och nu har vi digitaliserat denna föreläsning. Vi vill också säga ett stort TACK till alla underbara människor som vi har träffat under byggprocessen som har hjälpt oss på olika sätt!

Om Produktionen

Onlineföreläsningen är producerad av Elin Leyonberg på Copynor Medieproduktion i Umeå, samt Erik och Laura Vidje på ELVA Hållbara AB. Erik och Laura startade upp ELVA hållbara igen 2020 för att kunna sprida kunskap om hållbart byggande. Då vi inte har kunnat genomföra föreläsningar eller studiebesk pga Coronapandemin, har vi nu valt att investera och ta fram en professionell onlineföreläsning som många kan få tillgång till.

Vi har fått godkännande av människorna som syns i filmerna, och har informerat alla som varit på bygget om att vi dokumenterar processen genom videoinspelningar. Filmklipp är mestadels våra egna, filmade av vänner, eller Elin på Copynor.

Om sponsorerna

Vi kontaktade sponsorer först efter avslutad produktion av onlineföreläsningen.

Företagen hade inte något inflytande över innehållet.

Vi är tacksamma för att de har bidragit med en del av produktionskostnaderna!

Det är företag som stödjer samma värderingar som vi har - organistioner som också vill att kunskap om hållbart byggande sprider sig!